Влез
Latest topics
Top posters
Manakence_SK (666) |
| |||
Ficmkd (391) |
| |||
Vampo (334) |
| |||
Maja (271) |
| |||
Admin (198) |
| |||
Mihe-Iron Maiden (197) |
| |||
fraerce (164) |
| |||
Dekoman (79) |
| |||
NenoDimovski (26) |
| |||
Djigi (22) |
|
Што се според вас ПАПУЧАРИ
+8
Admin
NenoDimovski
Ficmkd
Maja
Vampo
Djigi
fraerce
Manakence_SK
12 posters
Пуканки :: Форум За Опуштање :: Љубов
Страна 2 of 2
Страна 2 of 2 • 1, 2
Re: Што се според вас ПАПУЧАРИ
хахаха михе бе
Ficmkd- Ѕвероштина
- Број на мислења : 391
Местолокација : Скопје
И да се вратиме на темата папучари
НЕМА Папучари! Ако сакаш да и угодиш на девојката не значи дека си папучар ццц 

Dance989- дебитант
- Број на мислења : 12
Dance989 напиша:И да се вратиме на темата папучариНЕМА Папучари! Ако сакаш да и угодиш на девојката не значи дека си папучар ццц
Значи и да те тера да го чистиш WC со јазик, ќе го чистиш.
Тоа значи дека ке и удоволуш, и нема да бидеш папушар :S :S :S
Manakence_SK- Администратор
- Број на мислења : 666
Местолокација : Tuka Nekade
Се во свои граници МИСЛАМ!!!
Тоа ти што го кажа ни слуга не го прави!

Dance989- дебитант
Dance989 напиша:Се во свои граници МИСЛАМ!!!Тоа ти што го кажа ни слуга не го прави!
Па ако не го прави слуга кој го прави??? Папучарот

RIC77- Администратор
- Број на мислења : 18
Епа sorry ама ако е некоја со разум нема да ти каже ај сеа лижи го вецево ЦЦЦ!
Dance989- дебитант
Добро тоа беше онака фигуративно кажано да го лижеш WC_то, ама има случаеви типката иде на педикир, маникир, шета по цел ден, а типот дома чисти, готви, чува деца....
ШТО Е ТОА ???
ШТО Е ТОА ???
Татко кој се грижи за децата БОГ ДА ЧУВА, а мажот да иде по кафани,по кладилници, а жената да чува деца,да пере,да готви...
ШТО Е ТОА???
Во семејство(ако веќе збориме за семејство) сите се рамноправни не владее само МАЖОТ и жената не е роб да седи само дома!
ШТО Е ТОА???
Во семејство(ако веќе збориме за семејство) сите се рамноправни не владее само МАЖОТ и жената не е роб да седи само дома!
Dance989- дебитант
^^Данце989 кажи ми.... се договараме да излагаме, ама додека планиравме каде да идеме, бевмемашко друштво на кафе кај другар во бутел. Се договоривме што се договоривме и другар и се јавува на девојка му, да и каже што како (а типкава седи во Ѓорче), се договорија што како, доага време да излеземе, а планот беше да идеме да ја земеме типкава од дома, па да шетаме низ центар(што како не е важно). Од бутел запаливме две коли до Ѓорче, дојдовме до кај типкава, да ја начекаме во тренерки и со одговор, дечко ми неможе со вас да иде. Нормално типов не дојде и не излегоа со нас. Кажи ми што е тоа ???
Или уште еден пример ке ти дадам, седевме 2 пара во парк, и другаров се смее вика, абе дечки брат ми пораснал, почнал да става голи женски во телефон(брат му 6 одд), и девојка му оддеднаш хистерично, ти мене не ме сакаш, ти на такви се палиш, и уште што не му кажа, за да дојде до тоа да се другаров заедно со девојка му, отидоа до кај него дома да ги избрише сликие од кај брат му од тел ?????
Или уште еден пример ке ти дадам, седевме 2 пара во парк, и другаров се смее вика, абе дечки брат ми пораснал, почнал да става голи женски во телефон(брат му 6 одд), и девојка му оддеднаш хистерично, ти мене не ме сакаш, ти на такви се палиш, и уште што не му кажа, за да дојде до тоа да се другаров заедно со девојка му, отидоа до кај него дома да ги избрише сликие од кај брат му од тел ?????
Во двата случаеви е застапен во правилна смисла на зборот ПАПУЧАР !
RIC77- Администратор
Хммм
добро еве за ова можам да признаам дека си во право,ептен таа хистерична( за кај брат му) а инаку и јас сум против тоа,ако мојот дечко има слики од голи жени ептен е глупо,ако му се свиѓам и ако ме сака што има да зјае по други или ти како што викаш да се пали...Ама сепак се зависи од тоа какви се двајцата :S Има да,СЕКАКВИ 

Dance989- дебитант
А За првиот случај може имала некој проблем и он што мајка бара да оди со вас без неа,ќе му се налути :S Не ја знам па да ти кажам што може да е.Сепак тој останал со неа затоа што ја сакал,без разлика дали вие ќе го викате ПАПУЧАР или не... Сакам да кажам дека некои дечки што ги знам се плашат да бидат такви како што треба да бидат со девојката од страв или срам да не ги викаат другарите утре папучари,а девојче како девојче бара внимание
) и докажување...

Dance989- дебитант
Па ако иделе сите со зенските ке иделе сите, а не само од да идел со зенската со уште 20 другари т.е. ете си се собрале машко друштво и си излегле на по едно Скопско!
RIC77- Администратор
Dance989 напиша:А За првиот случај може имала некој проблем и он што мајка бара да оди со вас без неа,ќе му се налути :S
Според ова што го кажа.... јас вака свакам, кога ке бидеш врска тури му пепел на друштвото, кога си во врска само партнерот пости и никој друг. А за во првиот случај, можеше уште одма по тел да каже, а не после некој саат време како гром од ведро небо
A RIC не бевме само машко друштво за излагање, ако бевме машко друштво, немаше ни да ја викнеме.
П.С Во друштво повеќе се женски

Страна 2 of 2 • 1, 2
Пуканки :: Форум За Опуштање :: Љубов
Страна 2 of 2